I Nennas-trucken hittar du Helena (även kallad Nenna)  och hennes dotter Ebba! Här serveras oftast ekologiska surdegslangos, både i form av  mat och efterrätt som toppas rikligt med råvaror av hög kvalité. Är det möjligt att få det glutenfritt och/eller veganskt? Självklart! Väljer du det veganska alternativet så kommer veganosten från Mimis veganverkstad. Langosen friteras på beställning för bästa resultat! Vill du kolla in menyn eller är du intresserad av att catera trucken? Tryck dig vidare nedanför!

Nenna

Helena kallades för Nenna när hon var liten, därav namnet på food trucken. När Helena var i sju års åldern bestämde hon sig för att bli kock och sparade ihop sin veckopeng för att köpa en elvisp. För det måste man ju ha när man är kock! Samma spår har hon hållt sen dess. Att laga mat och komponera nya recept är både hennes jobb och hennes hobby. Hon har alltid haft en förkärlek för specialkost och att komponera ihop rätter som är så lika ursprunget som möjligt, men med rena råvaror, fritt från helfabrikat. För henne är kvalitén viktigare än kvanitieten.

Ebba

Ebba har sedan barnsben fått vara med i köket. Att följa mammas fotspår var självklart. Efter restaurangutbildningen, med praktik i London på en fine dining-restaurang spenderade Ebba ett år i Australien. Tillbaka i Sverige och Göteborg så jobbade Ebba på Sjömagasinet och Upper House. Med ett brons i årets unga kock och med sin nyfikenhet på mat är Ebba grym på att sätta smaker.